tisdag 9 februari 2010

Bread-slippers guide

Så du kan kan göra dina egna brödtofflor och vara lika cool som oss i Norge.
Steg 1.

Leta upp ett par lämpliga limpor. Johan här på bilden valde ett par grova 43or. Man vill ju inte att det ska klämma åt framme vid tårna.

Steg 2.

Använd kniv eller annat vasst föremål för att skära brödet till önskad form. Är du nybörjare rekomenderas en classic look.

Steg 3.

Sådärja, nu börjar det likna nått. Lägg märke till att vi valde fullkorn som är vinters mode men till sommaren kan man gå över till ett ljusare bröd för en mer sommrig känsla.

Steg 4.

Nu är det bara att glida runt i dina nya "mackor".

Keep your feet warm and toasty/ Eja

6 kommentarer:

  1. Som har väntat på den här guiden, äntligen kan jag få ett par egna breadslippers

    /Jesper

    SvaraRadera
  2. det kommer bli stooooort hemma. vänta du bara!

    SvaraRadera
  3. hahaha... Tar ni beställningar? /Jennie

    SvaraRadera
  4. E de dyre de´ där skorna å e de´varme?/Inga-Lena

    SvaraRadera
  5. horde en liten fagel viska om att det e billingeostar pa nasta ars kollektion,,stammer det??/////BRALLE

    SvaraRadera
  6. du att det kan inte ens vi mode-gurus svara på tyvärr. får helt enkelt vänta och se

    SvaraRadera